Cynthia Rowley for Simplicity 2250 dress

This year we've spent part of our holiday on a ship, so I've bought striped t-shirt for my boyfriend and sewn sailor dress for me:) I've decided for Simplicity pattern from Cynthia Rowley. Sewing these dress was quite quick and easy, so I've finished them in one week insted  of four- an average time for one project.

Tento rok jsme část dovolené strávili na lodi, takže jsem svému chlapovi koupila proužkované tričko a sobě ušila námořnické šaty:) Vybrala jsem hotový střih od Simplicity z kolekce od Cynthie Rowley, což je u nás ne až tak moc známá americká návrhářka. Ušít tyhle šaty bylo docela jednoduché a rychlé, takže jsem je dokončila už za týden na místo čtyř, které obvykle potřebuju na jeden projekt.

Fabric is woven cotton from fabric store in Malta, where we were this spring.
Látka je tkaná bavlna, kterou jsem koupila v obchodě s látkami na Maltě letos na jaře.








The next two project I'm working on, are inspirated by Dolce &Gabbana spring 2011 collection. The first will be white embroidered dress inspirated by main collecton and the second one will be flower maxi inspirated by D&G line.
Další dva projekty na kterých pracuji/budu pracovat jsou inspirovány jarními kolekcemi od Dolce &Gabbana. Prvními jsou šaty z bílého vyšívaného batistu inspirované hlavní kolekcí a druhými budou dlouhé květované inspirované linií D&G.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Třicetiněco-letá milovnice klasických krejčovských technik a anti-rychlošití.

3 komentářů :

  1. Vypadají krásně vzdušně. S čím je nejraději kombinuješ? Já úplně vidím nějaké parádní červené botičky a korále :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám k nim bílou kableku s červenýma kytkama, je to trošku úlet, ale strašně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. To musí vypadat skvěle! Podle mě ideální na letní pohodové dny :)

    OdpovědětVymazat