Jak na Nový rok, tak po celý rok

A proto jsem se rozhodla v tento den sepsat alespoň krátký příspěvek, aby jich bylo v letošním roce opravdu hodně. Konec a začátek roku přímo vybízí k balancování, šicí blogy jsou plné výběru top výrobků a největších průšvihů. Nicméně já už můžu s klidem říci, že u mě se v roce 2015 žádné šicí průšvihy nekonaly. Ne, že bych byla se vším na stoprocent spokojená- pořád je co zlepšovat, ale jediné dva kusy oblečení, co jsem na sobě měla jednou, respektive vůbec, jsou jarně-letní šaty s kosticemi, které jsem hujersky dokončila už koncem února/začátkem března, abych hned poté našla ony dvě čárky na těhotenském testu:)
A jaké jsou tedy počty? Sedmery šaty z tkaných látek, patery úpletové ( páteř těhotenského šatníku), tři kabátky, tři kabáty, tři halenky, dvě košilky, sedm triček a tři košile, z toho sedm kusů pro mamku, šest pro muže a zbytek pro mě:)
Byl to tedy úspěšný a plodný rok, konečně převýšil počet ušitých věcí počet nakoupených látek, začala jsem psát články o šití na Módní peklo a hlavně si nás našel růžový skřítek, takže v tomto roce se rozroste počet osob, na které šiju, na čtyři.
A jaké jsou moje šicí plány? Velkolepé:) Ježíšek mi nadělil dvě kabátovky, které ale asi zpracuju až na podzim. Jinak spoustu šatů ze lnu, vlny a hedvábí, kalhotový kostým s dvouřadým sakem, šití z kůže, z krajky, pouzdrové sukně ze žakáru a buklé a konečně nějakou košili pro sebe. A mezitím pár minišatiček:) Jestli si myslím, že to stihnu? Spíš ne, ale i tak se určitě můžete těšit na návody na nejrůznější techniky.





Do nového roku tedy přeji spoustu krásných látek, žádné šicí průšvihy, samé splněně plány, zdraví po celý rok a hodně úspěchů v osobním, pracovním i hobby životě!



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Třicetiněco-letá milovnice klasických krejčovských technik a anti-rychlošití.

1 komentářů :

  1. Gratuluju k budoucím minišatičkám. :) Váš blog jsem našla díky Módnímu peklu a pomalu se prokousávám staršími články. Pořád jsem švadlenka-začátečnice, všechny dosavadní počiny byly pojaté metodou pokus-omyl. Díky Vám a dalším blogům pronikám pomalu do světa střihů, poznávání nových druhů látek a těším se na další vychytávky, které mi mé pokusy usnadní. :) A přeju Vám, ať se v novém roce daří vše, co si naplánujete.

    OdpovědětVymazat