C'est la vie

I'm always always looking forward to any pattern collection preview, especially every months Burda style magazine preview. But this month, excited as always, I've found one image, which almost made me scream 'NOOOOOOOOOOOOOO'! Honestly I didn't scream but my boyfriend even asked me, what horibble happened.
And what happened? Imagine that you dream about dress, but you don't have pattern of them. So you decide to drape the pattern, finish dress and relize, that your pattern has some issues(like dress are shifting a little and you have to fix them to bra strps with safety pins), but you are happy instead of that, because you have THE DRESS. And then, something like two weeks after finishing, you open next Burda preview and..... pattern for these dress will be included in the next issue.

Vždycky se strašně těším na různé náhledy nových třihových kolekcí, zvláště pak každoměíční náhled magazínu Burdy. Ale tenhle měsíc jsem při listování měla chuť zařvat 'NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!' Upřímně, sice jem neřvala, ale přesto se mě můj muž zeptal, co tak strašného se stalo.
A co se stalo? Představte si, že toužíte po úžasných šatech, ale nemáte na ně střih. Tak se rozhodnete si ten střih udělat. Při prvním nošení hotových šatů zjistíte, že váš střih má nějaké mouchy(jakože se výstřih posunuje dopředu, takže je potřeba ho zafixovat spínacími špandlíky k ramínkům podprsenky), ale jste šťatní, protože máte TY ŠATY. No a čtvrnáct dní po dokončení vyjde nový náhled příští Burdy....která onen střih bude obsahovat.

THE Dress

My dress

 
Dress from Burda Magazine 4/2012

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Třicetiněco-letá milovnice klasických krejčovských technik a anti-rychlošití.

2 komentářů :

  1. Ja "vorschau" videla az ted a moc me bavi kratsi verze toho strihu (http://tinyurl.com/84t4vcq), asi se do toho taky pustim, i kdyz urcite s mensim vystrihem...
    ber to tak, ze jsi byla "rychlejsi nez Burda", coz je paradni :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně jen štve, že se mi ten výstřih sune dopředu, takže musím nosit ty šaty zafixované svíracím špendlíkem k ramínkům.ale chci dělat ještě trochu jinou verzi, tak aspoň budu vědět, co bylo špatně :)

    OdpovědětVymazat